1 - 10 / 18 tuloksesta

Säilöntätabletti 20 tabl

4,98
 
 


Kätevä säilöntätabletti marja-, hedelmä- ja vihannessäilykkeiden valmistukseen.

Annostelu

½-1 säilöntätabletti jokaista valmista säilykekiloa tai -litraa kohti riippuen käytetyn sokerin, suolan ja etikan määrästä ja säilykkeiden säilytysolosuhteista.
Säilöntätabletti liuotetaan pieneen määrään kuumaa vettä ja lisätään valmiiseen säilykkeeseen vasta ennen säilykkeen tölkittämistä tai pullottamista.

Käyttötarkoitus

Säilöntätabletin avulla valmistat kätevästi marja-, hedelmä- ja vihannessäilykkeitä. Tabletti sisältää natriumbentsoaattia (E 211), joka on yleisesti käytetty marja-, hedelmä- ja vihannessäilykkeiden säilöntäaine.
Pakkauksessa on säilöntäohjeita marja-, hedelmä-, sieni- ja vihannessäilykkeiden tekemiseen.

Ainesosaluettelo

Natriumbentsoaatti (E 211).

Koko

20 tabl

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Elintarvikkeet, Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Canderel makeutusjauhe 90 g

6,16
 
 
1 kg = 68,44 €


Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Apteekkarin Sitruunahappo 100 g

3,60
 
 
1 kg = 36,00 €


1 kg = 36,00 € Apteekkarin Sitruunahappo on elintarvikelisäainetta E 330. Sitruunahappoa käytetään happamuudensäätöaineena erillisen ohjeen mukaan marja- ja hedelmävalmisteissa sekä mehuvalmisteissa. Voidaan käyttää myös kodinkoneiden kalkkisaostumien poistoon.

Annostelu:

Astianpesukone: Annostele 30 g (2 rkl) sitruunahappoa astianpesuainelokeroon ja anna koneen käydä tyhjänä pesuohjelmalla +60-65 C.
Pyykinpesukone: Annostele 100 g sitruunahappoa pesuainelokeroon. Pese tyhjällä koneella ilman esipesua kuumin mahdollinen pesuohjelma. Pese koneessa heti perään sama ohjelma jauhemaisella pesuaineella, jotta irronnut sakka lähtee pois koneesta.
Kahvinkeitin: Liuota 25 g (vajaa 2 rkl) sitruunahappoa 0,5 litraan kylmää vettä. Kaada liuos keittimen vesisäiliöön ja anna vedestä valua noin puolet. Sammuta keitin ja jätä liuos vaikuttamaan n. 30 min. ajaksi. Kytke keitin päälle ja anna lopun veden valua loppuun. Huuhtele sitruunahappo pois valuttamalla kannullinen kylmää vettä 2-3 kertaa.
Vedenkeitin: Keitä keittimessä n. 0,5 l vettä. Lisää veteen 25 g (vajaa 2 rkl) sitruunahappoa. Seisota vettä keittimessä n. 15 min. Tyhjennä keitin. Keitä keittimessä pelkkää vettä 3 kertaa, jotta sitruunahappo huuhtoutuisi pois.
Kaakeleiden kalkkitahrojen poisto: 2 ruokalusikallista sitruunahappoa liuotetaan haaleaan veteen 0,5 litran suihkepulloon ja suihkuta liuosta kaakeleille. Anna hetki vaikuttaa ja huuhtele kaakelit vedellä.

Käyttötarkoitus:

Sitruunahappoa käytetään happamuudensäätöaineena erillisen ohjeen mukaan marja- ja hedelmävalmisteissa sekä mehuvalmisteissa. Voidaan käyttää myös kodinkoneiden kalkkisaostumien poistoon.

Huomioitavaa:

Selvitä sitruunahapon sopivuus materiaalille ja kodinkoneille ennen käyttöä.

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet, Muut tuotteet, Apteekkarin
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Askorbiinihappo 20 g

4,28
 
 
1 kg = 214,00 €


1 kg = 214,00 €

Elintarvikelisäaine säilöntään.

Annostelu

Liuota askorbiinihappo pieneen vesimäärä ja lisää valmiiseen säilykkeeseen. Käyttömäärä 0,5–1 grammaa säilykekiloa kohti.

Käyttötarkoitus

Askorbiinihappoa eli C-vitamiinia käytetään elintarvikkeissa muun muassa hapettumisen estoaineena (E 300) marja- ja hedelmähilloissa, -soseissa, -hyytelöissä ja marmeladeissa.

Ainesosaluettelo

L-askorbiinihappo.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Koko

20 g

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Makeutusliuos 500 ml

8,56
 
 
1 l = 17,12 €


1 l = 17,12 €

Makeutusaineita sisältävä liuos ruoanlaittoon ja leivontaan.

Annostelu

Suositus aikuisen (70 kg) vuorokautiseksi käyttöannokseksi on korkeintaan 5 ml. 5 ml vastaa makeudeltaan ½-1 dl sokeria.

Käyttötarkoitus

Makeutusliuos on keinotekoisia makeutusaineita sisältävä käyttövalmis liuos ruokien, juomien ja leivonnaisten makeuttamiseen.

Huomioitavaa

Natriumsyklamaatti (E 952) ei sovi lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville säännöllisesti käytettynä.

Ainesosaluettelo

Natriumsyklamaatti (E952), sakariininatrium (E954), sorbiinihappo (E200), vesi.

Koko

500 ml

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Sitruunahappo 50 g

2,29
 
 
1 kg = 45,80 €


1 kg = 45,80 €

Tehokas kalkinpoistaja ekologiseen kodinpuhdistukseen.

Annostelu

Käyttöohje säilöntään:
Annostus marja- ja hedelmäsäilykkeissä enintään 2 g/kg, mehuissa enintään 12 g/kg.
Sitruunahappo liuotetaan haaleaan vesitilkkaan ja lisätään valmiiseen tuotteeseen.
Käyttöohje kodinkoneiden kalkinpoistoon:
Katso annosteluohjeet: www.vitabalans.com

Käyttötarkoitus

Sitruunahappoa voi hyödyntää kotona lukuisilla tavoilla. Sitruunahappo on muun muassa tehokas ja ekologinen kalkinpoistaja kodin puhdistuksessa. Sitruunahappoa ja sen suoloja esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä. Sitä käytetään näin ollen myös esimerkiksi happamuudensäätöaineena (E 330) marja- ja hedelmäsäilykkeissä.

Ainesosaluettelo

Sitruunahappo (Acid. citr. monohydr.).

Koko

50 g

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet, Muut tuotteet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Sitruunahappo 100 g

2,88
 
 
1 kg = 28,80 €


1 kg = 28,80 €

Tehokas kalkinpoistaja ekologiseen kodinpuhdistukseen.

Annostelu

Käyttöohje säilöntään:
Annostus marja- ja hedelmäsäilykkeissä enintään 2 g/kg, mehuissa enintään 12 g/kg.
Sitruunahappo liuotetaan haaleaan vesitilkkaan ja lisätään valmiiseen tuotteeseen.
Käyttöohje kodinkoneiden kalkinpoistoon:
Katso annosteluohjeet: www.vitabalans.com

Käyttötarkoitus

Sitruunahappoa voi hyödyntää kotona lukuisilla tavoilla. Sitruunahappo on muun muassa tehokas ja ekologinen kalkinpoistaja kodin puhdistuksessa. Sitruunahappoa ja sen suoloja esiintyy luontaisesti monissa elintarvikkeissa, erityisesti sitrushedelmissä. Sitä käytetään näin ollen myös esimerkiksi happamuudensäätöaineena (E 330) marja- ja hedelmäsäilykkeissä.

Ainesosaluettelo

Sitruunahappo (Acid. citr. monohydr.).

Koko

100 g

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet, Muut tuotteet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Askorbiinihappo 20 g

Tuotetta on varastossa

4,90
 
 
1 kg = 245,00 €


1 kg = 245,00 €

Elintarvikelisäaine säilöntään.

Annostelu

Liuota askorbiinihappo pieneen vesimäärä ja lisää valmiiseen säilykkeeseen. Käyttömäärä 0,5–1 grammaa säilykekiloa kohti.

Käyttötarkoitus

Askorbiinihappoa eli C-vitamiinia käytetään elintarvikkeissa muun muassa hapettumisen estoaineena (E 300) marja- ja hedelmähilloissa, -soseissa, -hyytelöissä ja marmeladeissa.

Ainesosaluettelo

L-askorbiinihappo.
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Koko

20 g

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Hirvensarvensuola 30 g

Tuotetta on varastossa

2,21
 
 
1 kg = 73,67 €


1 kg = 73,67 €

Elintarvikelisäaine leivontaan.

Käyttötarkoitus

Hirvensarvensuola eli ammoniumkarbonaattia käytetään leivonnaisten, erityisesti pikkuleipien ja keksien, leivontaan kohottaja-aineena (E 503). Se antaa leivonnaiselle murean rakenteen.
Hirvensarvensuolaa voidaan käyttää myös muihin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi marjasadon suojaamiseen linnuilta tai akvaarion kypsytykseen. Lisätietoja: www.vitabalans.com

Ainesosaluettelo

Ammoniumkarbonaatti.

Koko

30 g

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto

Makeutusliuos 500 ml

8,56
 
 
1 l = 17,12 €


1 l = 17,12 €

Makeutusaineita sisältävä liuos ruoanlaittoon ja leivontaan.

Annostelu

Suositus aikuisen (70 kg) vuorokautiseksi käyttöannokseksi on korkeintaan 5 ml. 5 ml vastaa makeudeltaan ½-1 dl sokeria.

Käyttötarkoitus

Makeutusliuos on keinotekoisia makeutusaineita sisältävä käyttövalmis liuos ruokien, juomien ja leivonnaisten makeuttamiseen.

Huomioitavaa

Natriumsyklamaatti (E 952) ei sovi lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville säännöllisesti käytettynä.

Ainesosaluettelo

Natriumsyklamaatti (E952), sakariininatrium (E954), sorbiinihappo (E200), vesi.

Koko

500 ml

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Makeutusaineet, elintarvikevärit ja muut lisäaineet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto
1 - 10 / 18 tuloksesta