SYSTEM4 3 MILD SHAMPOO 250 ML

18,73
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)
1 l = 74,92 €


1 l = 74,92 €

Mieto erikoisshampoo päivittäiseen käyttöön. Puhdistaa ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa. Poistaa kutinaa ja estää hilseen muodostumista. Tekee hiukset kiiltäviksi ja helpoiksi käsitellä. Kotimainen.
Raikkaan puhtaat sekä kimmoisat hiukset
Hyvinvoiva, hilseetön ja rauhoittunut hiuspohja
Helposti käsiteltävät hiukset
Kaikille hiustyypeille
Jatkuvaan käyttöön
Dermatologisesti testattu
Hajusteeton, väriaineeton

Suosittelememme Mild Shampoon käyttöä myös jälkihoitona ylläpitämään saavutettuja tuloksia hiuspohjassa. Sisältää salisyylihappoa, joka toimii ihoa kuorivana ainesosana. Climbazole ehkäisee hilseen muodostumista. Rosmariiniuute ja mentoli stimuloi pintaverenkiertoa, desinfioi ja virkistää.

Annostelu

Noin 3 kertaa viikossa. Hierotaan kevyesti hiuksiin ja hiuspohjaan. Annetaan vaikuttaa 2-5 minuuttia. Huuhdellaan huolellisesti. Optimitulosten saavuttamiseksi suositellaan myös muiden System4 hoitojen käyttöä.
System4 3 shampoota voi käyttää myös terveeseen ja oireettomaan hiuspohjaan. Pesu esimerkiksi kerran viikossa edesauttaa hiuspohjan luonnollista ja harmonista olotilaa, sekä ehkäisee mahdollisia hiuspohjan ongelmia.

Käyttötarkoitus

Mieto hilseshampoo päivittäiseen käyttöön.

Ainesosaluettelo

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Sodium Laureth-8 Sulfate, Disodium Undecylenamido MEA-Sulfosuccinate, Climbazole, Piroctone Olamine, Salicylic Acid, Sodium Oleth Sulfate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Menthol

Koko

250 ML

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: System 4
© 2024 Suomen Apteekkariliitto