Somnolis kuorsauskisko 1 kpl

43,59
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)


Sveitsissä kehitetty helppokäyttöinen ja huomaamaton oraalinen ratkaisu on suunniteltu vähentämään kuorsausta sekä lievää tai satunnaista uniapneaa. Somnolis kuorsauskiskon kehittelyssä on hyödynnetty viimeisintä tieteellistä tutkimustyötä ja teknologiaa ja sen vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena hengitystiet pysyvät avoimina. Tällaista kliinisesti todistettua menetelmää voidaan kokeilla ensisijaisena hoitomuotona kuorsaukseen.

Käyttötarkoitus

Lääkinnällinen laite, joka on suunniteltu vähentämään kuorsausta. Toimii siten, että kisko yhdistää yläleuan alaleuan kanssa asentoon, jossa alaleuka ja kieli nousevat muutaman millimetrin. Tämä lisää ilman kulkutilaa, mikä vähentää tai pysäyttää kuorsauksen.

Huomioitavaa

Vasta-aiheet: irrotettava tai helposti irtoava hammasproteesi, alaleuan nivelkipuja, irtoava hammas, alle 18 vuoden ikä. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma kuorsauskiskon soveltuvuudesta itsellesi. Mikäli kuorsauskiskon käyttö ei olennaisesti vähennä oireita, on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin vaikeampien uniongelmien, kuten uniapnean selvittämiseksi.

Koko

1 kpl

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Nenänhoito ja kuorsaus
© 2024 Suomen Apteekkariliitto