Somnofit-S uniapneakisko 1 kpl

174,59


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Järvenpään Lähiapteekilta, Matkahuolto Kotijakelu, Postipaketti, Ilmainen matkahuollon lähipaketti yli 50 € - tilauksiin., Noutolokero LIDL Järvenpää Terhola, Nouto K-Supermarket Pajalasta verkkoruokatilauksen yhteydessä., Kotiinkuljetus K-Supermarket Pajalasta ruokatilauksen yhteydessä, Noutolokero Pajalan K-Supermarket, Postin kotiinkuljetus, Lääketaksi kotiinkuljetus Järvenpään alueella, DB Schenker - noutopiste
Ei korvattava
Lyhyt tuotekuvaus:

Somnofit- S on uudistettu lämpömuotoiltava oraalinen laite lievään ja keskivaikeaan obstruktiiviseen uniapneaan

Käyttötarkoitus:

Laite koostuu muotista, joka muotoillaan itse kotona keitinvedessä kuumentamalla sekä säätöhihnoista. Somnofit-S uniapneakiskon vaikutus perustuu leuan asentoa siirtävään mekanismiin, jonka seurauksena ylähengitystiet pysyvät avoimena. Tällainen kliinisesti todistettu hoitomuoto vähentää tai pysäyttää kuorsauksen ja unenaikaiset hengityskatkokset (uniapnea).

Sisältö:

Tuotepakkaus sisältää:

  • ylämuotti
  • alamuotti
  • hampaiden painantalevy
  • kelluva lämpömittari
  • ilmava säilytysrasia
  • kahdeksen kiinnityshihnan pakkaus
  • käyttöohjeet

Materiaali:

Somnofit-S on alkuperäinen sveitsiläisvalmisteinen terveydenhuollon laite, joka on valmistettu lääketieteelliset- ja elintarvikkeille laaditut vaatimukset täyttävästä lateksittomasta materiaalista. Pehmeän materiaalin ansiosta laite on käytössä miellyttävä eikä aiheuta hiertymiä suuhun. Väriaineeton ja allergeeniton.

Tekniset tiedot:

Somnofit-S uniapneakiskon vaikutus ja teho

Leuan asentoa muokkaavan hoitokeinon tehokkuus on kliinisesti todistettu ja yli 80 % tapauksissa se vähentää tai poistaa kuorsauksen. Obstruktiivisessa uniapneassa apneaindeksin keskimääräinen vähentyminen on 55 % mutta se saattaa vaihdella huomattavasi yksilötasolla. Näin ollen lääkärin tulisi ensisijaisesti opastaa sopivan hoitomuodon löytämisessä.

Huomioitavaa:

Kontraindikaatiot ja muuta huomioitavaa

Vasta-aiheet: irrotettava tai osittainen hammasproteesi, leukanivelkivut, irralliset hampaat tai pitkälle edennyt periodontaalinen sairaus, jos ylä- tai alahammasrivistössä on vähemmän kuin kymmenen hammasta, alle 18 vuoden ikä. Käänny lääkärin tai hammaslääkärin puoleen mikäli olet epävarma oraalisten laitteiden soveltuvuudesta itsellesi. Kiskojen käyttömukavuus paranee säännöllisellä käytöllä. Kiskoon tottuminen kestää yleensä muutamasta yöstä viikkoon. Huomioithan kuorsaukseen ja uniapneaan vaikuttavat elintavat osana onnistunutta hoitoa.

Oraalinen laite kestää säännöllisessä käytössä 8 – 15 kk. Yöllinen hampaiden narskutus, suun happamuus ja laitteen hygienia vaikuttavat käyttöikään.

Säilytys:

Säilytys joko omassa ilmavassa rasiassaan tai lasillisessa vettä, johon on liuotettu antibakteerinen suukojeille tarkoitettu puhdistustabletti. Huom. huuhdellaan huolellisesti käyttöjen välillä. Voidaan harjata muulla kuin hampaiden harjaukseen käytetyllä hammasharjalla ilman hammastahnaa.

Muut tiedot:

uniapneakisko, kuorsauskisko, lämpömuotoiltava kisko, oraalinen laite kuorsaukseen ja uniapneaan,

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nenänhoito ja kuorsaus, Muut tuotteet
© 2023 Suomen Apteekkariliitto