Puru-C 500 mg 100 tabl


Tuote tilapäisesti loppu tukkuliikkeestä.

7,95
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)
1 kg = 77,94 €
1 kg = 77,94 € Appelsiininmakuinen, pureskeltava C-vitamiinitabletti

Annostelu:

1 purutabletti 1–2 kertaa päivässä. Purutabletit pureskellaan tai niellään kokonaisina runsaan nestemäärän kanssa.

Käyttötarkoitus:

Puru-C on vahva, appelsiininmakuinen purutabletti, joka auttaa turvaamaan riittävää C-vitamiinin saantia. C-vitamiinilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Sitä tulisi saada ravinnosta päivittäin, sillä se ei varastoidu kehoon.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn normaalille toiminnalle. Lisäksi C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Ainesosaluettelo:

L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti, täyteaineet (selluloosa, kroskarmelloosinatrium, piidioksidi), makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, aspartaami), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), appelsiiniaromi, mandariiniaromi, väriaine (riboflaviini).

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: C-vitamiini
© 2024 Suomen Apteekkariliitto