Pitkävaikutteinen C-Vita 200 tabl


Tuote tilapäisesti loppu tukkuliikkeestä.

21,17
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)
Vahva, pitkävaikutteinen C-vitamiinitabletti
Käyttötarkoitus: Pitkävaikutteinen C-vita sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka vapautuu pitkävaikutteisesta tabletista tasaisesti suolistossa koko päivän ajan elimistön käyttöön. C-vitamiinilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Sitä tulisi saada ravinnosta päivittäin, sillä se ei varastoidu kehoon.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn normaalille toiminnalle. Lisäksi C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.
Annostelu: Aikuisille 1 tabletti päivässä.
Sisältö: Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

C-vitamiinia 500 mg
Ainesosaluettelo: L-askorbiinihappo, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiillotusaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, polyeteeniglykoli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaineet (riboflaviini, titaanidioksidi).

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Huomioitavaa: Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Säilytys: Säilytettävä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.
Muut tiedot: Pitkävaikutteinen C-vita on valmistettu Suomessa.

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: C-vitamiini
© 2024 Suomen Apteekkariliitto