PERSKINDOL KYLMÄ-LÄMMIN SPRAY 150 ml

18,92
Ei korvattava
Lyhyt tuotekuvaus:

Perskindol Active Spray on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpöspray, jolla on viilentävä ja rauhoittava vaikutus, jota seuraa lämmittävä tunne. Sisältää mentolia ja eteerisiä öljyjä.  Perskindol on CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Käyttötarkoitus:

Perskindol Active Spray on kaksivaikutteinen kylmä-lämpöspray, joka on tarkoitettu käytettäväksi lievittämään kipua, joka aiheutuu (urheilu)vammoista, kuten rasitusvammoista, venähdyksistä, revähdyksistä, nyrjähdyksistä ja mustelmista. Perskindol Active Spray sopii myös ihanteellisesti työhön ja toimistolle rentouttamaan hartioita, niskaa, jalkoja, käsivarsia ja selkää sekä tukemaan rasittuneiden lihasten palautumista ja paranemista. Valmistetta suositellaan osaksi ensiapua urheiluvammojen yhteydessä.

Valmiste sopii käytettäväksi tukituotteena yhdessä lääkevoiteiden kanssa.

Sopii käytettäväksi myös yli 5-vuotiaille lapsille.

Annostelu:

Aikuiset ja yli 5-vuotiaat lapset: Suihkuta kevyesti renkaan muodossa hoidettavalle alueelle. Suihkuta vähintään 15 cm:n etäisyydeltä. Ravistettava ennen käyttöä. Kts. käyttöön liittyvää tietoa kohdasta ”Huomioitavaa”.

Ainesosaluettelo:

Isopropyl Alcohol, Aqua, Menthol, Pinus Sylvestris oil, Citrus Aurantium Dulcis oil, Gaultheria Procumbens leaf oil (sisältää metyylisalisylaattia), Citrus Aurantium Bergamia oil, Citrus Medica Limonum oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis leaf oil, Lavandula Angustifolia oil, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Linalool.

Huomioitavaa:

Älä käytä Perskindol Active Spray -suihketta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai muille yllä mainituille ainesosille.

Älä levitä avoimille haavoille, limakalvoille tai kasvoille. Vältä kosketusta silmien kanssa. Jos suihketta joutuu silmiin, huuhtele hyvin vedellä.

Älä käytä siteiden alla, äläkä muutoinkaan peitä hoidettavaa aluetta. Käytettäessä yhtäjaksoisesti pidempään kuin 21 päivää, hoitoon suositellaan 3 päivän taukoa.

Ei alle 5-vuotiaille lapsille.

Mikäli odottamattomia sivuvaikutuksia ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Keskustele apteekkihenkilökunnan tai lääkärin kanssa, mikäli oireet jatkuvat.

Raskaus ja Imetys:

Varotoimena suihketta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Säilytys:

Säilytys huoneenlämmössä (15-25°C).

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi räjähtää kuumennettaessa. Ei lasten ulottuville. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Vältä suihkeen hengittämistä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille.

Sisältää: Propania/butaania.

Koko:

150 ml

Muut tiedot:

Valmistaja: VERFORA SA, Sveitsi
Jakelija Suomessa: Harmonia Life Oy, Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki, Suomi.

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kivun paikallishoito, Ensiapu-, kylmä- ja lämpöhoitotuotteet, Lihaskipu ja urheiluvammat
© 2022 Suomen Apteekkariliitto