Natusan by Johnsons CottonTouch Body Lotion 300 ml

5,00
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)
1 l = 16,67 €


1 l = 16,67 €

Vesipohjainen voide, joka kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoa ensimmäisestä päivästä alkaen. Cottontouch-sarjaan on sekoitettu aitoa puuvillaa, ja se on kliinisesti todistettu sopivaksi vastasyntyneen iholle.

Käyttötarkoitus

Vesipohjainen voide, joka kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoa kuivuudelta ensimmäisestä päivästä alkaen. Cottontouch-sarjaan on sekoitettu aitoa puuvillaa, ja se on kliinisesti todistettu sopivaksi vastasyntyneen iholle. Lapsesi iho on jopa 30 % ohuempi kuin omasi, joten se tarvitsee erityisen hellävaraista hoitoa. Ei jätä jäämiä iholle. Koostumus on kehitetty minimoimaan allergiariski. Ei sisällä väriaineita.

Levitä Cottontouch- kosteusvoidetta hellävaraisesti lapsen vartalolle ja kasvoille.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosaluettelo

[PR-018613] Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Gossypium Herbaceum (Cotton), Cetearyl Olivate, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Caprylyl Glycol, Sorbitan Olivate, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum.

Koko

300 ml

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lasten ihonhoito ja pesu, Vauvan ihonhoito ja pesu, Kosteus- ja hoitovoiteet sekä kosteuspyyhkeet
© 2024 Suomen Apteekkariliitto