Natusan by Johnsons Bedtime Oil 300 ml

5,09
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)
1 l = 16,97 €


1 l = 16,97 €

Kosteuttava vauvaöljy rauhoittavalla ja rentouttavalla NaturalCalm-tuoksulla. Täydellinen iltarutiiniin.

Käyttötarkoitus

Kosteuttava vauvaöljy rentouttavalla NaturalCalm-tuoksulla. Täydellinen iltarutiiniin. Hiero vauvan iholle kevyesti ihon kosteuttamiseksi kylvyn jälkeen tai kun iho tuntuu kuivalta. Koostumus on kehitetty minimoimaan allergiariski. Ei sisällä väriaineita.
Anna lapsellesi ihana iltakylpy Bedtime Bath -kylpysaippuallamme osana iltarutiinia. Hiero pieni määrä Bedtime-pesunestettä lapsen iholle hellävaraisin liikkein ja huuhtele huolellisesti. Hiero sitten ihoa hellävaraisesti Bedtime Oil -hoitoöljyllä. Säännöllinen nukkumaanmenorutiini voi auttaa lasta nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan pidempään.

Kaada pieni määrä öljyä kämmeniisi ja hiero käsiä yhteen lämmittääksesi sen, sitten hiero hellävaraisesti ihoon. Käytä mieluusti kylvyn tai suihkun jälkeen, kun iho on vielä kostea.

Säilytä lasten ulottumattomissa estääksesi tuotteen juomisen tai vahingossa henkeen vetämisen, mikä voi aiheuttaa vakavan vamman. Hengitysvaikeuksien yhteydessä ota välittömästi yhteys lääkäriin. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosaluettelo

[PR-001842] Paraffinum Liquidum, Isopropyl Palmitate, Parfum.

Koko

300 ml

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vauvan ihonhoito ja pesu, Lasten ihonhoito ja pesu
© 2024 Suomen Apteekkariliitto