Multi-tabs Pregnant Multivitamin 120 tabl

18,64
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)


Multi-tabs Pregnant Multivitamin Monivitamiini 120 tablettia on suunniteltu raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville. Ravintolisä edistää normaalia hedelmällisyyttä sekä kudosten normaalia kasvua. Se sisältää myös päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita jaksamisen ja vastustuskyvyn tueksi.
Multi-tabs Pregnant Multivitamin Monivitamiini sisältää esimerkiksi:
B6 ja B12-vitamiinia, mitkä edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa

C-vitamiinia, mikä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen

Foolihappoa, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää raskauden aikaista kudosten kasvua

Rautaa, mikä edistää normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista.

Sinkkiä, mikä edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

Annostelu

Suositeltu annos: 1 tabletti vuorokaudessa. Ravintolisä. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Huomioitavaa

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Ainesosaluettelo

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, ferrofumaraatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojenmagnesiumsuolat, piidioksidi), sinkkioksidi, pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboaviini, stabilointiaineet (arabikumi), kuparisulfaatti, kasviöljyt (kookos, palmunydin), pteroyylimonoglutamiinihappo, antioksidantit (alfatokoferoli, natriumaskorbaatti), liivate (nauta), natriumselenaatti, kromi(III)kloridi, kaliumjodidi, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, väri (kalsiumkarbonaatti, rautaoksidit).

Koko

120 tabl

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Raskausajan vitamiinit ja ravintolisät, Monivitamiinit ja yhdistelmävalmisteet, Multi-Tabs
© 2024 Suomen Apteekkariliitto