Haspro MOLDABLE silikonikorvatulpat mintunvihreä 6 paria


Tuote tilapäisesti loppu tukkuliikkeestä.

9,46
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)

Uudelleenkäytettävät ja helposti muovattavat ja pehmeät Haspro Moldable korvatulpat. Kätevä ratkaisu ihmisille, jotka pitävät yhdenkokoisia korvatulppia epämukavina korviensa muodon tai koon vuoksi. HASPRO Moldable silikonikorvatulpat ovat joustavia ja mukautuvia, eli niiden muotoa voidaan säätää sopimaan lähes jokaiseen aikuisen tai lapsen korvaan.
HASPRO Moldable silikonikorvatulpat ovat erinomainen ratkaisu ihmisille, joiden tulee välttää suoraa kosketusta korvakäytävän ja veden välillä terveydellisistä syistä. HASPRO Moldabe silikonikorvatulpat toimivat yhtä hyvin uima-altaassa kuin avovedessä. Äänenvaimennus SNR: 27 dB.

Annostelu

1. Asenna yksi korvatulppa kerrallaan.
2. Ennen asennusta kuivaa kädet ja korvat.
3. Rullaa korvatulppa käsissäsi venytetyksi soikeaksi.
4. Pidä kiinni korvan yläosasta ja vedä kevyesti ylöspäin ja ulospäin korvakäytävän avaamiseksi.
5. Aseta korvatulpan pää korvaasi.
6. Paina ja pidä sormeasi tai peukaloasi korvatulpan päällä 10–15 sekuntia, kunnes se litistyy ja muotoutuu muodostaen tiukan tiivisteen.
7. Tämä sovitusprosessi on toistettava jokaisella käyttökerralla.
8. Jos korvatulppa on liian iso, poista pieni pala ja toista sovitusprosessi.

Käyttötarkoitus

Muovattavat korvatulpat suojaamaan haitalliselta melulta.

Huomioitavaa

• Jos tunnet tärykalvossa liikaa painetta, irrota korvatulpat ja toista sovitus. • Käytä korvatulppia vain ohjeiden mukaisesti. Jos korvatulpat tehdään liian pieniksi, korvatulpat voivat juuttua korvaan ja aiheuttaa vahinkoa. • Korvatulpat tulee säilyttää pienten lasten ulottumattomissa. Jos lapset käyttävät niitä, heidän tulee olla aikuisen valvonnassa. Nieleminen tai nenään työntäminen voi häiritä hengitystä ja aiheuttaa vakavan vamman. • Vältä työntämästä korvatulppia liian syvälle korvaan, koska niitä voi olla vaikea irrottaa. • Hävitä korvatulpat, jos ne alkavat hajota tai hajota. • Vaikka ne ovat uudelleenkäytettäviä, vaihda korvatulpat säännöllisesti välttääksesi ärsytystä tai infektioita.

Koko

6 paria

Tuotteen lisätiedot


Selaa tätä tuoteryhmää: Korvatulpat ja -suojat
© 2024 Suomen Apteekkariliitto