Ducray Squanorm OILY shampoo 200 ml

18,70
>> Tilaa uutiskirje - Saat 20% alennuksen (etu ei koske lääkkeitä)
1 l = 93,50 €


1 l = 93,50 €

Poistaa pitkäkestoisesti rasvaisen hilseen ja tasapainottaa talin eritystä

Annostelu

Levitä kosteaan päänahkaan. Huuhtele.
Levitä uudelleen ja anna vaikuttaa 3 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti.
Käytä 2 kertaa viikossa 6 viikon ajan.
Välipesuihin suosittelemme Ducray Elution shampoota.
Vältä shampoon joutumista silmiin.
Soveltuu ainoastaan aikuisille ja nuorille.

Käyttötarkoitus

Kattavan koostumuksensa ansiosta tämä shampoo poistaa pitkäkestoisesti päänahkaan kiinnittyvän keltaisen, rasvaisen hilseen. Tämän lisäksi se tasapainottaa liiallista talin eritystä.
Shampoon puhdistava pesupohja pesee hiukset ja päänahan hellävaroen.

Rasvaista hilsettä esiintyy ainoastaan päänahassa. Se on yleinen ja harmiton vaiva, mutta sillä voi olla negatiivinen vaikutus päivittäiseen elämään sen näkyvän luonteen vuoksi. Älä pode asiasta syyllisyyttä, sillä vaiva voi ilmaantua kenelle tahansa ja se ei liity mitenkään henkilökohtaiseen hygieniaan!

Useat tekijät, kuten stressi ilmansaasteet, sopimattomat hiustenhoitotuotteet ja jopa hormonaalinen epätasapaino voivat vaikuttaa rasvaisen hilseen pysyvyyteen ja toistumiseen. Sen alkuperä on kuitenkin aina talin liikaeritys, joka suosii päänahassa luonnollisesti esiintyvän hiivan lisääntymistä. Tämä hiiva ärsyttää, heikentää ihon läpäisyestettä ja saa aikaan puolustusreaktion päänahassa. Suuret, kellertävät, paksut, tahmeat lastut ilmestyvät hiuksiin, johon joskus liittyy myös kutina.

Hilse on yleensä toistuva tila ja siksi on ensisijaisen tärkeää noudattaa tarkasti hilseen hoito-ohjelmaa. Käytä sopivia hilseen hoitotuotteita, jotka hoitavat liiallista talin eritystä ja tasapainottavat mikrobiflooraa.

Ainesosaluettelo

Tarkista aina tuotteen ainesosat pakkauksesta ennen käyttöä.
WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, UNDECYLENAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, LAURYL BETAINE, BISABOLOL, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCOLIC ACID, GUANIDINE CARBONATE, HYDROXYPROPYL GUAR, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, OLETH-10, PIROCTONE OLAMINE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL.

Koko

200 ml

Tuotteen lisätiedot

Brändi Ducray

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hilse, Ducray
© 2024 Suomen Apteekkariliitto