ACO Sensitive Balance

SENSITIVE BALANCE

 

Sensitive Balance -sarja on pelastus herkälle tai herkistyneelle iholle – tuotteiden tarkkaan valitut raaka-aineet rauhoittavat ja tasapainoittavat ihoa. Mikäli ihoasi kiristää, kirvelee tai punoittaa esimerkiksi pesun jälkeen, on aika vaihtaa tuotteet Sensitive Balance-sarjaan.

 

Sarja sisältää silmänympärysvoiteenkevyen kasvovoiteen, täyteläisen kasvovoiteen ja misellipuhdistusgeelin, jotka täydentävät ja tehostavat toinen toisiaan. Sarjan aktiiviainelinjaa tähdittävät korjaava ja rauhoittava pantenoli, ihon tasapainoa edistävät prebiootit ja ihonhoidon suosikkiaineeksi noussut hyaluronihappo, joka sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta. Lisäksi kasvovoiteet, sekä kevyempi että paksumpi, sisältävät ihoa suojaavaa E-vitamiinia.

 

Tuotteissa on otettu huomioon ihon oma pH-arvo, minkä vuoksi ne sopivat kaikille ihotyypeille, erityisesti hyvin herkälle iholle. Sarjan misellipuhdistusgeeli puhdistaa kasvot tehokkaasti mutta liikaa kuivattamatta – tuotteen voi jopa jättää iholle, eikä sitä tarvitse huuhdella vedellä. Sarjassa on otettu mainiosti huomioon myös herkän ihon eri tyypit – herkkä iho ei välttämättä tarkoita erityisen kuivaa ihoa, ja näissä tilanteissa suosittelemme Sensitive Balance-sarjan kevyempää kasvovoidetta, joka kosteuttaa ja rauhoittaa mutta imeytyy nopeasti. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hajusteettomia.