ACO Age Delay

 Age_Delay_3000x1500

Sovellus

AGE DELAY

 

ACO Age Delay on loistava ihonhoitosarja ikääntyvälle iholle – tuotteiden teho perustuu tutkittuihin aktiiviaineisiin, jotka hidastavat ihon ikääntymistä ja vähentävät ryppyjä ja juonteita. Sarja on suunnattu erityisesti 40-55 vuotiaille, jotka kaipaavat iholle lisäkosteutusta ja näkyvien juonteiden häivyttämistä.

 

Sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, ja niillä on kliinisesti todistettu vaikutus. Sarja koostuu päivä- ja yövoiteesta, seerumista sekä silmänympärysvoiteesta. Päivävoiteiden aktiiviaineena toimii muun muassa hyaluronihappo, joka on itseensä kosteutta sitova molekyyli. Yövoiteet hemmottelevat ihoa ihonhoidon tehoraaka-aineella niasiiniamidilla (B3-vitamiini), ja ryppyjä siloittavilla peptideillä. Korosta voiteiden tehoa A-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävällä Age Delay-seerumilla, joka tekee ihosta ihanan kimmoisan ja sileän, ja viimeistele ihonhoitorutiini tummuutta ja turvotusta ehkäisevällä Age Delay-silmänympärysvoiteella.

 

Sarja sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Päivä- ja yövoiteita löytyy erikseen sekä kuivalle iholle että normaalille/sekaiholle. Silmänympärysvoide ja seerumi ovat hajusteettomia, ja muut sarjan tuotteet ovat miellyttävästi mutta miedosti hajustettuja. Koostumukseltaan tuotteet ovat nopeasti imeytyviä ja tahmaamattomia, mikä tekee niistä erinomaiset myös esimerkiksi meikin alle käytettäväksi.