ACO Age Delay

 Age_Delay_3000x1500

ACO FACE AGE DELAY SERUM NP 30 ML

ACO AGE DELAY FIRMING SERUM on runsaasti aktiiviaineita sisältävä seerumi, joka syväkosteuttaa
ihoa vähentäen samalla useita ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ryppyjä ja ihon
kiinteyden menetystä.

25,94

ACO FACE AGE DELAY EYE CREAM NP 15 ML

ACO AGE DELAY EYE CREAM on kevyt, mutta syväkosteuttava anti-age silmänympärysvoide kaikille
ihotyypeille.

23,82

AGE DELAY

 

ACO Age Delay on loistava ihonhoitosarja ikääntyvälle iholle – tuotteiden teho perustuu tutkittuihin aktiiviaineisiin, jotka hidastavat ihon ikääntymistä ja vähentävät ryppyjä ja juonteita. Sarja on suunnattu erityisesti 40-55 vuotiaille, jotka kaipaavat iholle lisäkosteutusta ja näkyvien juonteiden häivyttämistä.

 

Sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, ja niillä on kliinisesti todistettu vaikutus. Sarja koostuu päivä- ja yövoiteesta, seerumista sekä silmänympärysvoiteesta. Päivävoiteiden aktiiviaineena toimii muun muassa hyaluronihappo, joka on itseensä kosteutta sitova molekyyli. Yövoiteet hemmottelevat ihoa ihonhoidon tehoraaka-aineella niasiiniamidilla (B3-vitamiini), ja ryppyjä siloittavilla peptideillä. Korosta voiteiden tehoa A-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävällä Age Delay-seerumilla, joka tekee ihosta ihanan kimmoisan ja sileän, ja viimeistele ihonhoitorutiini tummuutta ja turvotusta ehkäisevällä Age Delay-silmänympärysvoiteella.

 

Sarja sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Päivä- ja yövoiteita löytyy erikseen sekä kuivalle iholle että normaalille/sekaiholle. Silmänympärysvoide ja seerumi ovat hajusteettomia, ja muut sarjan tuotteet ovat miellyttävästi mutta miedosti hajustettuja. Koostumukseltaan tuotteet ovat nopeasti imeytyviä ja tahmaamattomia, mikä tekee niistä erinomaiset myös esimerkiksi meikin alle käytettäväksi.